čtvrtek 14. srpna 2014

Nebankovní úvěr v Liberci




Vysvětlení pojmu nebankovní půjčka

Úvěr proti zástavě jinými slovy znamená, že jsou vám zajištěny peníze v hotovosti, a vy oproti tomu ručíte nemovitostí, tedy bytem, domem, pozemkem a podobně. Tady není nutné dokládat potvrzení příjmů a vpisy z registrů. Peníze pak můžete použít na doplacení jiných nevýhodných půjček a úvěrů, ale také na vyplacení z exekuce anebo rekonstrukci nemovitosti a jiné potřebné záležitosti. Tento typ nebankovní půjčky je podmínkami podobný úvěru.  Liberec a okolí je skvělé místo pro nebankovní úvěry.

Může být vyřízen do několika pracovních dnů. Je tedy velmi rychlý.

Jeho výhody jsou následující:

- není nahlíženo do registru dlužníků

- můžete použít jako zástavu svůj byt v osobním vlastnictví, rodinný dům, stejně jako i jakýkoliv podnikatelský dům

- vlastníkem takové nemovitosti je i právnická osoba

- nebudete platit žádné peníze předem za ocenění nemovitosti a nepotřebujete ani odhad nemovitosti

- není potřeba dokládat vaše příjmy

- vaše stávající závazky budou vyplaceny – jedná se například o zástavní práva u bankovních domů i nebankovních institucí (jakými jsou nevýhodné půjčky), závazky u zdravotních pojišťoven, u finančního úřadu nebo OSSZ

- budou vyplaceny všechny exekuce, které byly uvaleny na vaše nemovitosti, jakož i jednání s exekutorskými úřady

- není potřeba ručitele a můžete ručit i třetí osobou – můžete například ručit nemovitostí vašeho obchodního partnera, rodičů nebo někoho z rodiny, známých a přátel

- úvěr je vám vyplacen i na několik bankovních účtů, jejichž čísla předáte (může jít také o výpletu peněz v hotovosti)

- nemáte dále žádné poplatky za vedení úvěrového účtu a neplatíte žádné poplatky předem

- ani váš věk není limitující
Jaké dokumenty jsou potřebné k jeho vyřízení
K tomu, abyste si mohli zřídit úvěr, je zapotřebí jenom aktuální vpis z katastru nemovitostí – neboli list vlastnictví, který vám vystaví na Katastrálním úřadě nebo na poště Czech POINT, a to přímo na počkání. Není potřeba snímek katastrální mapy. Je nutná potřeba fotografie předmětu zástavy, a to i zvenčí i zevnitř. Samozřejmě nabývací titul – tedy buď darovací, nebo kupní smlouvu, kolaudační rozhodnutí a jiné. Nebankovní půjčka Liberec čeká právě na Vás.
Jak se tedy postupuje u uzavírání úvěrové smlouvy Nemusíte nikam jezdit, vše se dá vyřídit z pohodlí vašeho obývacího pokoje nebo ze sedačky. Stačí, když zašlete jenom uvedené dokumenty. Poté, co budou obdrženy, budete okamžitě kontaktováni a zajistí se prohlídka nemovitosti a ověření nemovitosti, která je v zástavě. Přitom se žadateli o půjčku neúčtuje žádný poplatek. Potom proběhne konečné posouzení žádosti o úvěr a většinou se do dvou dnů dozvíte, zda byl úvěr schválen a potom dojde k podepsání smlouvy. U podpisu smlouvy může být přítomný i váš právní zástupce. Smlouva o poskytnutí úvěru je psána jasně a srozumitelné a nejsou v ní skryté žádné poplatky nebo sankce. Peníze jsou převedeny na účet ihned v den, kdy byla podepsána smlouva. Pokud žadatel upřednostní formu vyplacení peněz v hotovosti, vyhoví se i takové podmínce.

Žádné komentáře:

Okomentovat