čtvrtek 14. srpna 2014

Půjčky Liberec bez doložení příjmu




Pro koho je tento typ půjčky výhodný?

Tento druh půjčky je výhodným řešením pro ty lidi z Liberce, již nemohou z nějakého důvodu prokázat výši svého příjmu za zaměstnání nebo ze své výdělečné činnosti. Bohužel je dnes celkem běžné, že zaměstnanec je placený rozličnými finančními bonusy, ale jejich nevýhodou je, že je zaměstnavatel nepřiznává, může se například jednat o diety nebo náklady spojené s noclehem, snídaní a jiné.

Živnostníci, kteří mají nulové daňové přiznání

Také živnostníci mohou mít příjmy, se kterými nejsou bohužel schopní splácet půjčku, ale díky nákladům v daňovém přiznání, jež po odečtení zůstávají nulové, jsou u finančních institucí evidováni jako nebonitní žadatelé, a z tohoto důvodu je jim žádost o půjčku automaticky zamítnuta. Co tedy dělat, když se dostanete do podobné situace?

Skutečnost a informace sdělované na papíře

Soukromí investoři si ale uvědomují, že skutečné příjmy se mnohdy liší od těch, které jsou uvedeny na papíře.

Možná je to jediné řešení, jak získat potřebné finance

Tedy od těch prokazatelných. Půjčka bez doložení dokladu o příjmu je pro tento důvod velmi oblíbenou a v některých možnostech zůstává jediným řešením, jak získat potřebné finanční prostředky. A tak pokud z nějakého důvodu nemůžete doložit svůj příjem, tak je pro vás právě půjčka bez potvrzení o příjmu výborným a možná i ideálním řešením.

Problémovější klientela aneb charakteristika žadatelů:

Protože se jedná o tzv. nebankovní půjčku v Liberci, u které není potřeba či lépe řečeno se nežádá doložení příjmu, tak je to forma půjčky, které je možným řešením i pro problémovější klientelu, protože se ani nenahlíží do registru dlužníků. Možná se tedy poznáváte v některé z charakteristik:

Je váš příjem dost nízký, a tak vám v bance vaši žádost o půjčku zamítli?

Je pro vás z nějakého důvodu obtížné doložit příjem?

Sice patříte mezi lidi, kteří pracují, ale nemáte uzavřený pracovní poměr, a tak nemůžete doložit svůj pravidelný měsíční příjem, i když je dost vysoký na to, abyste byli schopní splatit půjčku bez příjmů?

Pak je právě pro vás výhodná tato půjčka, je tedy správnou volbou a také možná jediným možným řešením k tomu, abyste si pomohli ze své svízelné finanční situace.

Půjčka bez doložení příjmů v Liberci s sebou přináší i své nesporné výhody, kterými jsou:

- můžete si půjčit od jednoho tisíce až po tři sta tisíc

- je také pro žadatele, kteří z nějakého důvodu nemohou doložit pravidelný měsíční příjem

- může být i východiskem pro nezaměstnané, ženy na mateřské dovolení, invalidní nebo starobní důchodce, kteří pobírají sociální příspěvky od státu

- neplatí se žádné poplatky dopředu

- nejsou zde žádná drahá telefonní čísla, jakými je 900

- jde o půjčku, která je vyřízená rychle, a to z pohodlí vašeho domova, můžete tedy podat online žádost

Díky těmto nesporným výhodám zůstává půjčka bez doložení příjmu velmi oblíbenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat